dimecres, 12 de juny del 2013

FUTUROSCOPE

El parc:
Futuroscope és un parc temàtic on les atraccions es basen en el multimèdia, les últimes tecnologies cinematogràfiques, audiovisuals i robòtiques del futur. Aquest parc d'atraccions està situat a la perifèria de Poitiers, en els municipis de Chasseneuil-du-Poitou i de Jaunay-Clan (França).
Les visites al parc es van establir en més de 1,8 milions de visitants en 2010. Al juliol de 2011 es va arribar als 40 milions de visitants des que va obrir el 1987. Amb aquestes xifres, Futuroscope es posiciona com el segon parc temàtic francès més visitat des de la seva obertura.

Història:
La construcció del parc va començar el 1984 amb la col·locació de la primera pedra per René Monory, pare del projecte i llavors president del Conseil général de la Vienne.
L'obertura del parc al públic va tenir lloc el 31 de maig de 1987.

El nombre de cinemes presents al parc ha augmentat i les atraccions es renoven regularment. Actualment és l'únic lloc que té 6 sales equipades amb tecnologia IMAX, en totes les seves versions.

Algunes Atraccions:
-Le Peuple du Futur
-Festival IMAX
-La vienne dinàmica

Tecnòpolis:
També disposaven de 200 hectarees al entorn del parc i a sobre del lloc s'hi han instalat mes de 200 empreses, també tenen un parc hoteler compost per hotels de una a quatre estrelles. La tecnòpolis ha atret prop de 3.000 estudiants i més de 700 investigadors.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada