dijous, 30 de maig del 2013

PARCS D'ATRACCIONS D'EUROPA

A Europa hi ha diferents parcs d'atraccions espectaculars que aquí a Catalunya són poc coneguts o ni sabem que existeixen per això mateix us mostrarem uns quants parcs d'aquests.

 Europa-Park - Alemanya: és un popular parc d'atraccions d'Alemanya. Tenint en compte els 4 milions de visitants el 2008, és el parc estacional més popular al món. Europa-Park és a Rust, al sud-oest d'Alemanya entre Friburg de Brisgòvia i Estrasburg.

Terra Mítica - Benidorm: és un parc d'atraccions situat en Benidorm (Marina Baixa) que es va inaugurar el 2000. Està basat en les antigues civilitzacions del Mediterrani, i llavors es distribueix en cinc zones temàtiques: Egipte,Grècia, Roma, Ibèria i Les Illes (Mar Egeu)

Thorpe Park - Londres: és un parc d'atraccions situat a Londres (Chertsey, surrey), construit al 1979, creació d'un tema a base d'aigua, per una inundació que hi va haver. Va ser comprat per Merlin Entertainments. És el segon parc temàtic més popular als Estats Units.

Gröna Lund - Estocolmo: és un parc d'atraccions situat a l'illa de Djurgården a Estocolm, Suècia. Va ser inaugurat en 1883 i és el parc d'atraccions suec més antic. S'estén sobre una superfície bastant limitada, però alberga les muntanyes russes més típiques, alguna d'elles dissenyada per Anton Schwarzkopf. Aquí es troba un escenari on s'organitzen concerts a l'estiu.


Gröna Lund -Estocolmo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada